Uudiskohde hyvällä sijainnilla on täydellinen valinta sijoitusasunnoksi. Uuden asunnon kohdalla vaakakupissa painavat erityisesti helppous ja huolettomuus, sillä uusi sijoitusasunto on tuotoltaan vakaa.

VRP:n sijoitusasunto on hyvä valinta, sillä tarkastelemme jatkuvasti alueiden kehitystä ja hankimme tontteja kysytyiltä alueilta. Panostamme laadukkaaseen rakentamiseen ja materiaalivalintoihin, pitäviin aikatauluihin sekä kustannusten hallintaan, jolloin rakennuttamaamme kohteeseen voit sijoittaa turvallisin mielin.

Asuntosijoittamisen aloittaminen

Uudiskohde on täydellinen valinta sijoitusasunnoksi. Uuden asunnon kohdalla vaakakupissa painavat erityisesti helppous ja huolettomuus. Uutena hankittu sijoitusasunto on tuotoltaan vakaa.

Onko sinulla mielessä sijoitusasunnon osto?

Sopivan kohteen valinnassa kannattaa pitää mielessä muun muassa seuraavat kohdat:

  • asunnon sijainti
  • alueeseen kohdistuva kysyntä
  • asunnon hinta ja pohjaratkaisut

Alueen kehittyviin palveluihin on hyvä tutustua etukäteen, jotta voit arvioida asunnon tulevaa hintakehitystä. Hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevat kohteet ovat erittäin kysyttyjä vuokra-asuntomarkkinoilla. Uudet asunnot ovat vuokratuotoltaan yleisesti hyviä.

Sijoitusasunnot VRP:ltä

VRP:n rakennuttamat uudiskohteet ovat erittäin turvallisia sijoituskohteita. Palvelemme sekä piensijoittajia että suurempiin kokonaisuuksiin sijoittavia.

Tarkastelemme jatkuvasti kehittyviä alueita sekä hankimme tontteja kysytyiltä alueilta. Panostamme laadukkaaseen rakentamiseen, materiaalivalintoihin, pitäviin aikatauluihin sekä kustannuksiin, jolloin rakennuttamaamme kohteeseen voit sijoittaa turvallisin mielin.