Jyväskylän Kangasrinne – Koti luontoa rakastaville ihmisille

Mistä sinun elämäsi hyvät hetket koostuvat? Kuuluvatko siihen metsälenkit, suoraan pihasta alkava latuverkosto? Lyhyt, turvallinen koulumatka ja nopea kauppareissu? Ehkä myös helppo mahdollisuus yhdessäoloon muiden kanssa? Nopeasti kehittyvä uusi Kangasrinne on yksi Jyväskylän kiinnostavista, asukkaiden tarpeiden mukaan kehittyvistä asuinalueista.

Metsän laidalla, vain neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, sijaitsee Kangasrinne: uusi asuinalue luontoa rakastaville. Alueella on kerrostalojen lisäksi myös rivitaloja ja omakotitaloja. Muutama tontti on vielä vapaana, toimi pian!

Lue enemmän

Luontopoluille kotiovelta

Kulttuurihistoriallisesti arvokas ympäristö

Leppoisa pyöräilymatka keskustaan

Muutama omakotitalotontti vielä vapaana

Viihtyisät yhteiset viheralueet

Kerrostalokoteja, rivitalokoteja ja omakotitaloja

Yhtenäiskoulu, terveysasema ja kirjasto vain muutaman sadan metrin päässä

Luonnon ja kaupungin parhaat puolet

Etelään aukeava Kangasrinne sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla vanhalla sairaala-alueella, jossa kaikki tarpeellinen on sopivan lähellä. Kangasrinne vastaa siksi moneen tarpeeseen: upeat ulkoilumaastot alkavat vieressä, ja monipuolisten lähipalveluiden ääreen kertyy matkaa vain reilu kilometri.

Sujuva arki myös ilman autoa
Jyväskylän keskusta 4 km
Seppälän kauppakeskusalue 1,5 km
Huhtasuon yhtenäiskoulu 100 m
Huhtasuon liikuntapuisto 250 m
Huhtasuon terveysasema 350 m, keskussairaala noin 8 km
Huhtasuon kirjasto 350 m

Harrastumahdollisuuksia ja hyvinvointia

Uudella Kangasrinteen alueella on mahdollista asua niin kerros- rivi- kuin omakotitalossakin. Yhteisöllisyys on ollut alueen suunnittelun kantavia ajatuksia. Talojen puistomaiset, suuret, yhtenäiset piha-alueet on suunniteltu leikeille ja yhdessäololle.

Lähipalvelut käytössäsi
Huhtasuon yhtenäiskoulu
Terveyskeskus
Kauppa
Kirjasto

Fiksuja ja valoisia koteja

Kangasrinne tarjoaa elämisen laatua lähellä keskustaa. Alueella rakennetaan hyvän rakentamisen periaatteilla viihtyisiä ja valoisia koteja, jotka sopivat helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville.

Mukautuu tarpeisiisi 
Lähes 800 asukkaan asuinalue
Koteja elämän eri vaiheisiin
12 pienomakotitaloa
Rivi- ja kerrostaloja
Vuokra- ja omistusasuntoja

Voimaannuttava lähiluonto

Kangasrinteellä luonto alkaa jo kotiovelta. Lähimetsässä on runsaasti luontopolkuja, paikkoja rauhoittumiselle sekä erilaisia luontoelämyksiä ja -aktiviteetteja. Luonnossa jokainen voi virkistäytyä arjen keskellä omalla tavallaan, yhdessä tai yksin.

Aktiiviseen arkeen
Luontopolut, liikunta- ja ulkoilumaastot ja hiihtoladut
Huhtasuon liikuntapuisto
Vuorilammen laavu
Frisbeegolfkenttä
Hyvät pyörätiet työmatkapyöräilyyn

Joko kuulet Kangasringeen kutsun?

Asunto-osakeyhtiö Kangasrinteen Juolukka tarjoaa viihtyisiä ja laadukkaita koteja uudessa talossa, jonka valoisat ja toiminnallisesti fiksut huoneistot avautuvat eri ilmansuuntiin, ja jossa luontopolut lähtevät suoraan kotiovelta. Luonnonhelmasta Jyväskylän keskustaan kertyy matkaa vain neljä kilometriä.

Alueella rakennetaan hyvän rakentamisen periaatteilla viihtyisiä ja valoisia koteja, jotka sopivat helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Kangasrinteeltä löytyy koti jokaiseen tarpeeseen.

Ennakkomarkkinoinnissa
As Oy Kangasrinteen Juolukka
Jyväskylä, Kangasrinne

As Oy Kangasrinteen Juolukka

Arvioitu valmistuminen10/2023

Velaton hinta105 000 - 299 500 €

Huoneluku1h - 4h

Asuntopinta-ala24.5 - 74 m2

Tutustu ja varaa

Sijainti

Kangasvuoren vanha sairaala-alue

Tarjolla myös omakotitaloja ja rivitaloja

Omakotitalojen korttelialueet sijoittuvat Kangasrinteen kaakkoisosaan. Alueilla on 12 omakotitalotonttia, kooltaan 570–825 m². Tonteilla on 220 kerrosneliötä rakennusoikeutta. Tonttien sijainti on rauhallinen, päättyvien katujen varrella.

Rivitalojen korttelialueet sijoittuvat alueen koilliskulmaan kahdelle rinnetontille sekä alueen keskiosaan yhdelle tontille. Rivitalojen korttelialueiden rakentamisesta vastaa Jyväskylän kaupunki.

Kiinnostaako ihastuttava etelään aukeava rinnetontti Kangasrinteellä? Ota yhteyttä!

Ville Marjakoski
Puh. 040 3100 337
ville.marjakoski@vrp.fi
VRP Keski-Suomi Oy

Alueen rakennusaikataulu

Alueella aletaan rakentaa

05.2020

Alueelle kohoavat ensimmäiset kohteet.

Kangasrinteen Juolukka ennakkomarkkinoinnissa

05.2022

Jyväskylän Kangasrinteen Juolukan ennakkomarkkinointi alkaa.

Omakotitalotontteja on vielä muutama vapaana

06.2022

Omakotitalotontteja on vielä muutama vapaana.

Ensimmäiset omakotitalot valmistuvat

11.2022

Ensimmäiset omakotitalot valmistuvat.

Kangasrinteen Juolukka valmistuu

06.2023

Asukkaat voivat muuttaa uusiin koteihinsa Kangasrinteen Juolukkaan.

Tilaa Kangasrinteen kuulumiset

Liity sähköpostilistalle ja saat tiedon alueen kohteista ja kehityksestä ensimmäisten joukossa.
Liityt samalla myös VRP:n Kotilistalle.


  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Kangasrinteen kuulumiset

  VRP Keski-Suomi Oy osti Kangasvuoren sairaalan kiinteistön

  VRP Keski-Suomi Oy osti Kangasvuoren sairaalan kiinteistön

  Jyväskylän Kangasvuoressa sijaitseva entinen sairaala-alue on myyty VRP Keski-Suomi Oy:lle. Kiinteistö kattaa entisen sairaalan maa-alueen ja siellä sijaitsevat rakennukset. Alueesta tehty kauppakirja allekirjoitettiin 1.12.2017. Kiinteistö on pinta-alaltaan noin 81 094 m2. Alueesta on parhaillaan vireillä kaavamuutos. VRP:n kiinnostus alueeseen heräsi...

  Jyväskylän Kangasrinteen Juolukka nyt ennakkomarkkinoinnissa

  Jyväskylä

  Jyväskylän Kangasrinteen Juolukka nyt ennakkomarkkinoinnissa

  Asunto-osakeyhtiö Kangasrinteen Juolukka tarjoaa viihtyisiä koteja helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Valoisat ja toiminnallisesti fiksut huoneistot avautuvat eri ilmansuuntiin ja luontopolut lähtevät heti kotiovelta. Kangasrinteen Juolukassa on 39 huoneistoa yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet....

  Kangasrinne kutsuu myös omakotiasujia: ”Täällä on uudet koulurakennukset, turvalliset koulumatkat & paljon harrastusmahdollisuuksia”

  Kangasrinne kutsuu myös omakotiasujia: ”Täällä on uudet koulurakennukset, turvalliset koulumatkat & paljon harrastusmahdollisuuksia”

  Jyväskyläläinen Antti Liukkonen vaimoineen on pian yksi uuden Kangasrinteen uusista omakotiasukkaita.  Monipuolinen Kangasrinne, jossa voi asua niin omakoti- rivi- kuin kerrostalossakin, rakentuu hyvää vauhtia luonnon helmaan, kaupungin kupeeseen. Alue sijaitsee metsän laidalla ja samalla vain neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta....

  Asukaskokemukset

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Tampere

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Anna-Maija Kääriäinen tutkii uuden keittiönsä kaappeja Pappilan alueella, uudessa rivitaloasunnossaan vain viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaapit ovat vielä tyhjillään, mutta Kääriäinen suunnittelee jo muumimukien paikkaa. Avara, ajattomilla sävyillä ja materiaaleilla sisustettu 95 neliön kaupunkirivitalon päätyasunto tulvii valoa, sillä isot...

  Pirkkalan Kielo nousi tyytyväisten asukkaiden kuntaan

  Pirkkala

  Pirkkalan Kielo nousi tyytyväisten asukkaiden kuntaan

  Pirkkalan Kielo valmistui VRP:n omana asuntotuotantona vuonna 2020. 8-kerroksinen talo rakentui Pereentien varteen, hyvien ulkoilumaastojen ja Pirkkalan palveluiden läheisyyteen. Alle kilometrin päässä Pyhäjärven kauniista rantamaisemista sijaitseva talo löysi asukkaansa nopeasti, ja asunnot kiinnostivat myös sijoittajia. Kohteen suunnittelussa huomioitiin nykypäivän asumisen...

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  Nokia

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  VRP toteutti vuonna 2021 Nokian Kauppakadulle valmistuneen 9-kerroksisen asuintalon M2-Kodeille. M2-kodit on Y-Säätiö-konserniin kuuluva, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. Kohteen suunnittelu ja rakentaminen etenivät hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa ja KVR-urakkana toteutettu kohde valmistui sovitussa aikataulussa. – Onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää hyvää...

  Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

  Innolink Research oy toteutti vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä soittamalla tai oheisella lomakkeella   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.