Tule tutustumaan Väinölän asuinalueeseen ja siellä sijaitseviin hurmaaviin järvenrantakohteisiin! ✨ Järjestämme kahdelle kohteelle yhteisen esittelytilaisuuden sunnuntaina 12.helmikuuta kello 14.00 – 14.15.

Kaksi asuntoa Väinölän Koivikossa

Väinölän Koivikko on valmis kohde, jossa pääset tutustumaan kahteen vielä vapaana olevaan asuntoon, joista toinen on myös sisustettu.

👉Ensimmäisen kerroksen valoisassa 75,5-neliöisessä kolmiossa on upea koko seinän mittainen parveke. Kaksi wc:tä ja oma sauna tuovat arkeen ripauksen luksusta. ✨

👉Myös ylimmän kerroksen 51-neliöinen kolmio odottaa asukkaitaan. Viihtyisässä kulmahuoneistossa pääsee löylyttelemään omaan saunaan ja ihailemaan rantamaisemia lasitetulta parvekkeelta.

Tutustu vapaisiin asuntoihin: https://vrp.fi/kohde/jyvaskyla_vainolan_koivikko/asunnot/
Tutustu kohteeseen:  https://vrp.fi/kohde/jyvaskyla_vainolan_koivikko

Väinölän Koivikko, Jyväskylä

Väinölän Niittyranta viimeistelee asuinalueen

Väinölän Niittyranta on rakentamisen alkuvaiheessa. Pääset tutustumaan tonttiin ja saat tuntumaa itse asuntoihin naapurissa sijaitsevan Koivikon esittelyasuntojen kautta. Väinölän Niittyranta valmistuu arviolta lokakuussa 2023 ja on viimeinen alueelle rakentuva talo: Niittyrantaan muuttaessasi pääset muuttamaan rauhalliseen, valmiiseen ympäristöön. Asuntoja on tarjolla kaksioista neliöihin.

Tutustu vapaisiin asuntoihin: https://vrp.fi/kohde/vainolan-niittyranta/asunnot/
Tutustu kohteeseen: https://vrp.fi/kohde/vainolan_niittyranta

Näiden kotien sijainti on ihanteellinen aktiivisille, luontoa rakastaville ihmisille. 🍃 Täällä ei tarvitse tinkiä mistään, sillä myös lähipalvelut ovat vain kävelymatkan päässä ja Jyväskylän keskustaan ajaa noin kymmenessä minuutissa. 🚗

Näppäile navigaattoriin:
Niitynrannantie 2
Jyväskylä

Viisi asuntoa Koskenvaltiaassa

Myös Jyväskylän Koskenvaltiaan asunnot odottavat valmiina uusia asukkaitaan! Tule tutustumaan asuntoihin sunnuntaina 13. maaliskuuta kello 13–13.30.

Valkolan rauhallinen asuinalue on ihanteellinen esimerkiksi perheelle tai opiskelijalle, joka haluaa asua kätevästi keskustan ja Jyväskylän palveluiden sekä esimerkiksi yliopiston tuntumassa.

Koskenvaltiaassa on vapaana viisi asuntoa, joista neljä sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Kooltaan nämä asunnot ovat 42–77 neliöisiä. Tarjolla on muun muassa kahden ylimmän kerroksen suuret päätyasunnot tilavine parvekkeineen!

Tutustu vapaisiin asuntoihin: https://vrp.fi/kohde/koskenvaltias/asunnot/
Tutustu kohteeseen: https://vrp.fi/kohde/koskenvaltias/

Näppäile navigaattoriin:
Korkeakoskentie 27, 40500 Jyväskylä

Jyväskylän Koskenvaltias