Pirkkala on noussut suosituksi asuinalueeksi lapsiperheiden keskuudessa, eikä ihme. Kuntalaiset ovat tutkitusti tyytyväisiä kotikuntaansa ja sen palveluihin. Vuoden 2023 lopulla valmistunut VRP:n kohde, asunto-osakeyhtiö Pirkkalan Vanamo tarjoaa laadukkaita asuntoja, jotka täyttävät modernin perheen tarpeet tällä ihastuttavalla paikkakunnalla sekä Pirkkalan että Tampereen palveluiden äärellä.

Vanamossa on kahdenkokoisia kolmioita: kompakteja 58,5-neliöisiä ja tilavampia 70,5-neliöisiä koteja. Kummankin kokoisissa kolmioissa olohuone ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Kaksi makuuhuonetta tuo joustavuutta perheen arkeen tai vaikkapa ylimääräisen harraste- ja työtilan.

Suuremmassa kolmiossa on kylpyhuoneessa sijaitsevan wc:n lisäksi erillis-wc. Asuntojen tilankäyttö on suunniteltu huolellisesti, mikä tarjoaa tilaa perhe-elämälle.

”Järkevän tilankäytön vuoksi asuntojen käyttökulut pysyvät matalina, mikä helpottaa perheen budjetin hallintaa. Olemme pyrkineet kotien hinnoittelussa realistisuuteen, ja voimme taata, että hinnat pysyvät vakaina”, VRP Länsi-Suomen hankekehityspäällikkö Ilkka Hjerppe kertoo.

Pirkkalan Vanamosta pääsee kätevästi sisäkautta naapuruston pysäköintihalliin. Asukas voi halutessaan ostaa hallista pysäköintipaikan ja asennuttaa siihen sähköauton latauspisteen. Kolmion ostaja voi myös hankkia itselleen pyörätilan vierestä lämpimän lisävaraston, jonne voi säilöä tavaroita helpottamaan arkea ja tuomaan lisää tilaa asunnon hintaan kuuluvan häkkivaraston jatkoksi.

Pirkkalan Vanamosta on lyhyt matka kaikkialle

Pirkkala on lapsiystävällinen kunta, joka tarjoaa monipuolisia palveluja perheille. Sijainti lähellä Tampereen keskustaa mahdollistaa helpon pääsyn suuremman kaupungin rientoihin säilyttäen samalla rauhallisen asuinympäristön.

Yksi Vanamon suurimmista eduista onkin sen sijainti ja toimivat liikenneyhteydet eri puolille Pirkanmaata. Jos Tampereen ratikan linja Pirkkalasta Linnainmaalle toteutuu, ratikka tulee kulkemaan aivan kodin läheisyydestä Naistenmatkantien varrelta.

Pirkkalan Vanamon lähistöllä sijaitsee lukuisia päiväkoteja, ja puolen kilometrin päässä oleva Nuolialan yhtenäiskoulu tarjoaa laadukasta opetusta esikoulusta yhdeksännelle luokalle asti.

”Vanamosta on turvallinen koulumatka Nuolialan yhtenäiskouluun. Koululle kävelee alle kymmenessä minuutissa kävelyteitä pitkin”, Hjerppe kertoo.

Alueen urheilumahdollisuudet, kuten koulun naapurissa sijaitseva Loukonlahden jalkapallokenttä ja uimaranta sekä vehreät lenkkeilymaastot, takaavat aktiivisen elämäntavan.

Tutustu Pirkkalan Vanamoon ja sen vapaina oleviin asuntoihin

Katso kuvat ja tutustu Pirkkalan Vanamon kalustettuun kolmioon!