Nyt on ostajan markkinat! Säästä tuhansia euroja ja hanki upouusi kotisi marraskuun lopussa valmistuvasta Jyväskylän Väinölän Niittyrannasta.

Tarjoamme 30. marraskuuta mennessä tehtyihin asuntovarauksiin jopa kymmenen prosentin alennuksen asunnon velattomasta hinnasta. Kaupat kohteesta tulee tehdä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tarjous koskee vain tiettyjä Niittyrannan asuntoja. Kampanjan asunnot ovat kooltaan 36–93,5 m². Tarjous ei koske yritysasiakkaita eikä sitä voi yhdistää muihin käynnissä oleviin kampanjoihin. Autopaikat myydään hinnastohinnoin.

 

Ensiasunnon ostaja saa tuplahyödyn

Jos olet ostamassa ensimmäistä asuntoasi, hyödynnä samalla ensiasunnon ostajan verovapaus. Vuoden 2023 aikana tehdyt ensiasuntojen kaupat ovat vielä verottomia, vuodenvaihteen jälkeen myös ensiasunnon ostajat joutuvat maksamaan kahden prosentin varainsiirtoveron. Toimi siis nopeasti!

Päijänteen tuntumassa sijaitseva Niittyranta tarjoaa järvenrantaidyllin ja arjen vaivattomuuden paketoituna yhteen pakettiin. Asuntoja on tarjolla kaksioista neliöihin. Jos sydämesi sykkii luonnolle, mutta kaipaat silti lähellesi kaupungin palveluja, Niittyrannasta voi löytyä koti juuri sinulle.

Tutustu vapaisiin asuntoihin: https://vrp.fi/kohde/vainolan-niittyranta/asunnot/
Tutustu kohteeseen: https://vrp.fi/kohde/vainolan_niittyranta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kohteen myyjään, niin saat lisätietoa kampanjasta!