Rakennustekniikan opiskelija, haluatko edistää vähäpäästöistä suomalaista rakentamista? Haemme joukkoomme opiskelijaa, joka pääsee laatimaan yrityksellemme vähähiilisen rakentamisen tiekartan.

Tavoitteenamme on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Vähähiilisyyden tiekartalla on suuri merkitys tavoitteemme toteutumisessa. Opinnäytetyöntekijänä pääset vaikuttamaan yrityksemme strategisiin valintoihin ja siten konkreettisesti edistämään vähähiilistä rakentamista. Pääset tekemään yhteistyötä laajan ja monipuolisen asiantuntijajoukkomme kanssa – suunnittelun ohjauksen, hankinnan, tuotannon ja johdon näkemykset tukevat sinua hiilikartan laatimisessa. 

Opinnäytetyönä hiilitiekartta tarkoittaa käytännössä toimintasuunnitelmaa, jossa määritellään millä keinoilla ja missä aikataulussa saavutamme vähähiilisen rakentamisen tavoitteemme. Aiheen tarkempi määrittely tehdään yhdessä. Toiveissamme on, että hiilitiekartta valmistuisi vuoden 2022 aikana.  

Tarjoamme sinulle työtilan Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteestämme, ja voit työskennellä halutessasi osittain myös etänä. Saat meiltä työskentelysi tueksi sinulle nimetyn vastuuhenkilön. Korvauksen diplomityöstä maksamme stipendinä. 

Opinnäytetyön kautta pääset osaksi työyhteisöämme ja tapaamme rakentaa hyvää, ketterästi ja rennossa ilmapiirissä. Kenties opinnäytetyö onkin askel kohti pysyvämpää rooliasi meillä. Me tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä eteenpäin urallasi rakennustekniikan asiantuntijana.

Lähde mukaan hyvän rakentajaksi ja ota yhteyttä!