Arvomme

Rakennamme moderneja ja toimivia, elämänlaatua parantavia koteja. Suunnittelemme, korjaamme ja kehitämme kiinteistöjä vastuullisesti ja laadukkaasti. Toimimme avoimesti, suoraselkäisesti ja asiakkaidemme lähtökohdista.

Olemme suoraselkäinen rakentaja

Avoin toimintamme luo luottamusta

Katsomme ylihuomiseen

Teemme kannattavia päätöksiä

Yli 30 vuoden kokemuksella

Tarinamme

Yli 30 vuoden kokemuksella

VRP on rakentanut koteja ja kehittänyt ympäristöjä vuodesta 1985 lähtien, jolloin Vaajakosken Rakennuspalvelu Oy aloitti toimintansa Vaajakoskella Keski-Suomessa. Rakentamisliiketoiminta myytiin tytäryhtiö VRP Rakennuspalvelut Oy:lle vuonna 2008, josta Keski-Suomen alueen liiketoiminta eriytettiin tytäryhtiö VRP Keski-Suomi Oy:lle. 2009 laajensimme toimintamme Pirkanmaalle, jossa toimii tytäryhtiö VRP Länsi-Suomi Oy ja vuonna 2016 pääkaupunkiseudulle, jossa toimii tytäryhtiö VRP Etelä-Suomi Oy.

Teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi sekä oma asuntotuotanto ovat erityisosaamistamme. Henkilöstöömme kuuluu tällä hetkellä noin 120 ammattilaista eri puolella Suomea.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 76 miljoona euroa,  2021 noin 96 miljoonaa euroa ja 2022 80,8 miljoonaa euroa. Yrityksemme on sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa.

Tapamme toimia

Tapamme toimia

Ajattelemme rakentamista elämänlaatua parantavana toimintana. Suunnittelemme kohteemme aina loppuasiakkaan tarpeet huomioiden.

Olemme rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Nostamme asiat aina esille niin kuin ne ovat, kiertelemättä.

Rakennamme ammattitaidolla ja laadukkaasti: yhtenäisten, kannattavien toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

Näin syntyy hyvän rakentamisen kulttuuri

Tarinamme

Näin syntyy hyvän rakentamisen kulttuuri

Ihmiset ansaitsevat vastuullisen ja suoraselkäisen rakentajan – hyvän rakentajan. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, vastuullisuus ja kannattavuus. Näiden arvojen pohjalta rakennamme koteja ja kiinteistöjä, joita on luotettava ostaa, ja joissa on hyvä asua.

Haluamme omalla toiminnallamme olla kehittämässä rakennusalaa ja sen mainetta entistä luotettavammaksi ja positiivisemmaksi.

Katse ylihuomisessa

Tarinamme

Katse ylihuomisessa

Tiedostamme, että kestävää liiketoimintaa voi tehdä vain ajattelemalla askeleen pidemmälle. Tämä edellyttää vastuullista toimintaa niin rakentajana kuin työnantajanakin.

Kannamme vastuuta ympäristöstä muun muassa mittaamalla hankkeidemme energiatehokkuutta ja hiilijalanjälkeä. Suosimme hankkeissamme uusiutuvan energian käyttöä. Materiaalimme ovat sertifioituja ja vastuullisesti tuotettuja.

Käytämme vain urakoitsijoita, jotka jakavat kanssamme samat vastuullisuusarvot. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta niin työmaalla kuin toimistossakin.

VRP Facebookissa

Ota yhteyttä

  • Asuntomyynti
  • Urakointi    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.