Arvomme

Rakennamme uusia, elämänlaatua parantavia koteja. Suunnittelemme, korjaamme ja kehitämme kiinteistöjä vastuullisesti ja laadukkaasti. Toimimme avoimesti, suoraselkäisesti ja asiakkaidemme lähtökohdista.

Suoraselkäinen rakentaja

Avoimuus tuo luottamusta

Katse ylihuomisessa

Kannattavaa päätöksentekoa

Yli 30 vuoden kokemuksella

Tarinamme

Yli 30 vuoden kokemuksella

VRP Rakennuspalvelut Oy on rakentanut koteja ja kehittänyt ympäristöjä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Vuonna 2009 laajensimme toimintamme Pirkanmaalle sekä vuonna 2016 pääkaupunkiseudulle.

Vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi sekä oma asuntotuotanto ovat erityisosaamistamme. Henkilöstömme käsittää tällä hetkellä noin 130 ammattilaista eri puolella Suomea.

Toteutamme kannattavaa kasvusuunnitelmaa kaikilla toiminta-alueillamme. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 76 miljoona euroa ja vuonna 2021 noin 96 miljoonaa euroa. Yrityksemme on 100 % suomalaisessa omistuksessa.

Tapamme toimia

Tapamme toimia

Ajattelemme rakentamista elämänlaatua parantavana toimintana. Suunnittelemme kohteemme aina loppuasiakkaan tarpeet huomioiden.

Olemme rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Nostamme asiat aina esille niin kuin ne ovat, kiertelemättä.

Rakennamme ammattitaidolla ja laadukkaasti: yhtenäisten, kannattavien toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

Näin syntyy hyvän rakentamisen kulttuuri

Tarinamme

Näin syntyy hyvän rakentamisen kulttuuri

Ihmiset ansaitsevat vastuullisen ja suoraselkäisen rakentajan – hyvän rakentajan. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus ja vastuullisuus, näiden arvojen pohjalta rakennamme koteja ja kiinteistöjä, joita on luotettava ostaa, ja joissa on hyvä olla.

Toimimme alalla rohkeasti suunnannäyttäjänä toiminnallamme niin, että myös koko alan maine muuttuu positiivisemmaksi. Tuomme rehellisesti ja vilpittömästi aina esille tulevat asiat niin kuin ne ovat, koska asiakkaamme tämän ansaitsevat.

Katse ylihuomisessa

Tarinamme

Katse ylihuomisessa

Tiedostamme, että kestävää liiketoimintaa tehdään vain ajattelemalla askeleen pidemmälle. Se edellyttää, että toimimme vastuullisesti rakentajana ja työnantajana. 

Kannamme vastuuta ympäristöstä muun muassa mittaamalla hankkeidemme energiatehokkuuden ja hiilijalanjäljen. Suosimme uusiutuvan energian käyttöä. Materiaalimme ovat sertifioituja ja vastuullisesti tuotettuja. 

Käytämme vain urakoitsijoita, jotka jakavat kanssamme samat vastuullisuusarvot. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta, niin työmaalla kuin toimistossakin.

VRP Facebookissa

Ota yhteyttä

  • Asuntomyynti
  • Urakointi    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.