Pihlajistontie 1, 00710 Helsinki

Graniittikallion townhouse-asunnot kevätkampanjassa

Tarjoamme nyt viiteen neljän huoneen, keittiön ja saunan sekä pienen pihan townhouse-asuntoon As Oy Helsingin Graniittikalliossa 35 000 euron alennuksen.

Pihlajistossa sijaitsevan As Oy Helsingin Graniittikallion townhouse-asunnoissa asut tyylillä, omassa rauhassa ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Moderni ja tyylikäs asunto-osakeyhtiö kutsuu viettämään mukavaa ja viihtyisää arkea!

Lue enemmän

Kokonaisuudessaan valmis yhtiö

Tyylikäs moderni ilme

Oma piha

Säästä 35 000 €

Asunnot 4h+kt+s

77,5 m2 + 14,5 m2 kellaritila + oma piha

Kampanja päättyy 31.7.2024

Nyt kannattaa toimia nopeasti! Tarjoamme viiteen As Oy Graniittikallion jäljellä olevaan townhouse-asuntoon muhkean 35 000 euron alennuksen. Kampanja on voimassa 31.7.2024 asti.

Muuttovalmiissa Graniittikalliossa on myös sisustettu townhouse-esittelyasunto, jossa pääset pohtimaan tila- ja sisustusmahdollisuuksia viihtyisissä tunnelmissa.

Ota yhteyttä Petriin puhelimitse tai sähköpostilla, sovi esittely ja varaa unelmiesi asunto – unelmiesi hintaan!

Petri Kotkansalo
Puhelin: 040 837 7421
Sähköposti: petri.kotkansalo@vrp.fi

Tyylikästä ja toimivaa arkea townhouse-kodissa

Graniittikallion townhouse-asunnoissa on oma etupiha ja oma sisäänkäynti. Pihat ovat muuta asukaspihaa ylempänä. Asukaspihaan on kuitenkin luonteva yhteys. Asunnoissa on kolme kerrosta ja läpi talon näkymät.

Townhouse-asuntojen mittakaava suurempi kuin rivitalossa, mutta pienempi kuin kerrostalossa. Asunnon koko mahdollistaa pientalomaista asumisen laatua: niissä on erimerkiksi kodinhoitohuoneet ja saunaosastot. Suoravartiset portaat antavat paremman yhteyden kerrosten väleillä kuin ”tavalliset” rivitaloportaat.

Ota yhteyttä ja varmista unelmiesi kaupunkikoti mahtavaan kampanjahintaan!

Petri Kotkansalo
Toimitusjohtaja, VRP Etelä-Suomipetri.kotkansalo@vrp.fi040 837 7421

Sijainti Pihlajistossa

Helsingin Graniittikallio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Malmin kaupunginosaan kuuluva Pihlajisto sijaitsee noin seitsemän kilometriä Helsingin keskustasta koilliseen. Pihlajisto on lähellä Lahdenväylää kattavien bussiyhteyksien varrella, mutta samaan aikaan lähellä Vantaanjoen viheralueita, metsäpolkuja ja kallioita. Pääset esimerkiksi Sipoonkorven kansallispuistoon julkisilla kulkuneuvoilla vain 30 minuutissa.

Kaksi lähellä sijaitsevaa Raide-Jokerin pysäkkiä täydentää liikkumisen helppoutta. Liikuitpa autolla tai pyörällä, taloyhtiöstä löytyy erikokoisia autotalleja, polkupyörien säilytystilaa sekä mahdollisuus pyörien huoltamiselle.

Pihlajistontie 1, 00710 Helsinki