Asunto-osakeyhtiö Hyvinkään Sofia valmistui VRP Etelä-Suomi Oy:n omana asuntotuotantona Hyvinkään keskustan kupeeseen vuonna 2021. Yhteensä 33 uuden kodin kohde sijaitsee kauniista puutaloistaan ja keskeisestä sijainnistaan tunnetulle Viertolan alueelle lyhyen kävelymatkan päässä monipuolisista palveluista ja rautatieasemasta. 

Hyvinkään Sofia tarjoaa kodin monenlaisiin elämäntilanteisiin: tarjolla on erilaisia asuntoja aina 28,0 neliön yksiöistä 115,5-neliöisiin perheasuntoon. Suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia sekä avaria, ja niistä avautuvat näkymät vehreään kaupunkiympäristöön. Viihtyisällä sisäpihalla on perheille soveltuva leikki- ja oleskelualue. 

5-kerroksisen talon alimmassa kerroksessa sijaitsevat irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, saunaosasto, tekniset tilat sekä väestönsuoja. Autopaikat, joista osa on katoksellisia ja osa lämpötolpallisia avopaikkoja, sijaitsevat rakennuksen kanssa samalla tontilla. 

Tontin piha-alueet ovat yhteisomistuksessa ja -käytössä samalla tontilla olevan Asunto Oy Hyvinkään Helenenkatu 30 kanssa. 

Alueena Hyvinkää on kasvava ja vakavarainen kaupunki, josta kulkee nopeasti opiskelemaan tai töihin myös esimerkiksi Tikkurilaan ja Helsinkiin. Tutustu ja ihastu Hyvinkään kaupunkiin!

Palvelu: VRP:n oma asuntotuotanto
Valmistumisvuosi: 2021
Kohteen sijainti: Helenenkatu 32, Hyvinkää 

Tutustu myös Hyvinkään Ratapihan asuntoihin!