Tampereelle ja Pirkkalaan valmistui keväällä 2022 kolme VRP Länsi-Suomen rakennuttamaa uudiskohdetta. Asunto-osakeyhtiöt Pappilan Saarni, Jankankulma ja Metsätähti ja tarjoavat yhteensä 127 uutta kotia vetovoimaisille Tampereen Pappilan ja Pirkkalan Loukonlahden asuinalueille.

Kaikki kohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä, lähellä luontoa.

Asunto-osakeyhtiöt Pappilan Saarni ja Jankankulma muodostavat L-mallisen kerrostalon. Sen päädyssä sijaitsee kaupunkirivitalo, joissa yhdistyvät kerrostaloasumisen helppous ja rivitaloasumisen edut. Rivitalon asunnot ovat kaksikerroksisia ja molemmissa kerroksissa on parveke. Oma sisäänkäynti maantasossa sekä vieressä olevat autopaikat tuovat yksityisyyttä.

Tutustu asukkaan kokemuksiin: Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

Asunto-osakeyhtiö Jankankulma toteutettiin KVR-urakkana, jonka tilaaja oli Ahti-Invest Oy. Kohteessa on 44 asuntoa ja se jakaantuu 3- ja 5-kerroksisiin osiin. Kyseessä oli täydennysrakentamisen hanke, jossa alueelta purettiin vanhempia rakennuksia ja hyödynnettiin tontin rakennusoikeutta asuntorakentamiseen.

Asunto-osakeyhtiö Metsäntähden rakentaminen toteutettiin niin ikään KVR-urakkana, ja tilaajana oli M2-Kodit. Pirkkalan Nuolialan-Loukonlahden alueella sijaitseva 6-kerroksinen asuintalo on aluehankkeen toinen valmistunut kohde. Talossa on 48 asuntoa ja se sijaitsee Pirkkalan Nuolialan-Loukonlahden alueella, Pyhäjärven rannan tuntumassa.

Aiemmin alueelle on valmistunut kerrostaloyhtiö Pirkkalan Kielo. Kolmas kohde Pirkkalan Mustikka valmistuu syksyllä 2022. Alueen neljäs kohde on Pirkkalan Vanamo, jonka ennakkomarkkinointi alkoi keväällä 2022.

Tutustu Pirkkalan kohteisiimme ja varaa kotisi