Tekniikan lisensiaatti, DI Petri Kotkansalo on aloittanut rakennusyhtiö VRP Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2023.

Pitkän ja monipuolisen uran rakennusalalla tehnyt Kotkansalo on toiminut aiemmin Fincap Oy:n toimitusjohtajana sekä Fincap Rakennus Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt lähes 20 vuotta erilaisissa rakennusalan johtotehtävissä Lemminkäisellä, GRK:lla ja Terrawisellä.

”Kokemukseni antaa hyvät eväät luotsata eteenpäin VRP Etelä-Suomen kasvutarinaa ja rakentaa samalla edellytyksiä kannattavalle kasvulle markkinatilanteen jälleen normalisoituessa. Yrityksen arvot antavat hyvän lähtökohdan kehitystyölle myös nykyisessä haastavassa tilanteessa. Jatkamme työtämme kannattavasti, avoimesti ja asiakkaidemme lähtökohdista”, Petri Kotkansalo sanoo.

”On hienoa saada VRP:n tarinaan mukaan Kotkansalon kaltainen kokenut johtaja, jolle strategiset tavoitteemme ja arvomme ovat jo tuttuja. Kotkansalon pitkä kokemus rakennusalalta ja johtotehtävistä sekä pääkaupunkiseudun markkinoiden laaja tuntemus vahvistavat VRP:n tavoitteita Etelä-Suomessa”, sanoo VRP Rakennuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Markus Tanninen.

VRP Etelä-Suomi Oy:n hankkeista ovat parhaillaan käynnissä Espoon Kokinniityn uudiskohteet Helmi II ja Helmi I sekä pysäköintilaitos Espoon Uusikummussa. Alkuvuodesta VRP Etelä-Suomi voitti Järvenpäässä sijaitsevan Anni-tädin kylän korttelisuunnittelukilpailun ja edistää hanketta yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa.

Oulussa syntynyt ja Turussa kasvanut Kotkansalo on asunut pääkaupunkiseudulla vuodesta 1990. Hänen harrastuksiinsa lukeutuvat kyläelämä Mathidedalissa sekä liikunta jääkiekon, golfin ja kuntosalin parissa. Kotkansalo kertoo olevansa intohimoinen terassien rakentaja.