VRP Rakennuspalveluiden monipuoliset henkilöstöedut saavat merkittävän täydennykset vuoden 2023 alussa, kun VRP ottaa käyttöön laajan sairauskuluvakuutuksen koko henkilöstölleen.

”Haluamme työnantajana huolehtia mahdollisimman hyvin henkilöstön työkyvyn ylläpitämisestä sekä siitä, että tarpeen vaatiessa apua on viivytyksettä saatavilla”, kertoo VRP Rakennuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Markus Tanninen.

”Julkisten terveydenhuoltopalveluiden murroksen aikana kattavien työterveyspalveluiden merkitys korostuu.”

Laaja vakuutus kattaa fyysisestä ja henkisestä terveydestä huolehtimisen sekä terveyshaasteiden ennaltaehkäisyn. Sen piiriin kuuluvat myös ennen uutta vakuutuskautta alkaneet hoitoa vaativat sairaudet. Palvelun tuottaa Pihlajalinna.

”Meille on tärkeää tarjota monipuolisia työsuhde-etuja, joista on laajasti hyötyä henkilöstölle niin työssä kuin vapaa-ajallakin”, luonnehtii VRP Rakennuspalvelut Oy:n henkilöstöpäällikkö Saija Larsen.

Hän korostaa haasteiden ennaltaehkäisyn merkitystä hyvän työkyvyn ylläpitämisessä.

VRP:ssä sairauspoissaoloprosentti on alan lukuihin nähden hyvin matala, tällä hetkellä 1,9 prosenttia, ja uusien kattavien terveyspalveluiden tavoitteena on pitää se hyvällä tasolla myös jatkossa. Tästä hyötyy paitsi työnantaja, myös ennen kaikkea työntekijä.

”Terveyspalveluiden saatavuus ilman viivytyksiä parantaa ihmisten elämänlaatua”, Larsen toteaa.

Uuden vakuutuksen myötä VRP työnantaja on vakuuttanut työntekijänsä hyvin kattavasti, sillä jo aiemmin yrityksen työntekijät on vakuutettu lakisääteisten tapaturmavakuutusten lisäksi vapaaehtoisella vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lisäksi VRP:n henkilöstöetuihin lukeutuvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu (epassi) sekä työsuhdepyöräetu.

VRP on rakentanut koteja ja kehittänyt ympäristöjä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Vuonna 2009 toiminta laajeni Pirkanmaalle sekä vuonna 2016 pääkaupunkiseudulle.  VRP:llä työskentelee noin 130 ammattilaista eri puolella Suomea.

Tutustu VRP:hen työnantajana