VRP Rakennuspalvelut Oy vauhdittaa kasvuaan pääkaupunkiseudulla ostamalla osan korjausrakentamiseen erikoistuneen Kenno-Rakenteen keskeneräisistä projekteista. Kauppa vahvistaa merkittävästi VRP Rakennuspalveluiden asemaa vaativien korjaushankkeiden toteuttajana.

Pääkaupunkiseudulla aiemmin asuntotuotantoon keskittyneen VRP Rakennuspalveluiden palvelut vahvistuvat oleellisesti nyt toteutetun kaupan tuloksena. Kauppaan sisältyy eri urakkamuodoilla toteutettavia korjaushankkeita pääosin Helsingissä. Kaupan yhteydessä VRP Rakennuspalveluille siirtyy myös Kenno-Rakenne-aputoiminimi.

– Kauppa on toteutettu pääkaupunkiseudun vakaasti kasvavien korjausrakentamismarkkinoiden ehdoilla. Asiakkaiden odotukset niin rakentamisen laadusta, johtamisesta kuin hintakilpailukyvystäkin kasvavat jatkuvasti. Näihin odotuksiin pystymme nyt vastaamaan. Yhdistämme kahden arvostetun korjausrakentajan parhaan osaamisen ja resurssin kilpailukykyiseksi rakentamispalveluksi, VRP Rakennuspalveluiden konsernijohtaja Markus Tanninen kertoo.

Tannisen mukaan kauppa tukee johdonmukaisesti VRP Rakennuspalvelut Oy:n kasvu- ja kehittymistavoitteita. Alueyhtiöllä on vakiintunut asema Tampereen ja Jyväskylän seuduilla. Nyt kasvuinvestoinnit kohdentuvat pääkaupunkiseudulle, jossa toiminnoista vastaa vuonna 2016 perustettu alueyhtiö VRP Etelä-Suomi Oy.

Kenno-Rakenne ­on tunnettu pääkaupunkiseudun korjausrakentaja jo 60 vuoden ajalta. Perheyhtiön asiakkaita ovat olleet ammattirakennuttajat ja suuret kiinteistönomistajat, kuten vakuutusyhtiöt, pankit, valtio ja kunnat. Myös asuntoyhtiöiden osuus on merkittävä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli 49 miljoonaa euroa.  Kenno-Rakenteen ja VRP Rakennuspalveluiden välistä yritysjärjestelyä avustivat Asianajotoimisto Fenno ja Mergertum Oy.

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Toimimme Itsenäisten alueyhtiöidemme kautta alueellisesti Keski-Suomessa, Tampereen seudulla sekä Etelä-Suomessa. Vuoden 2017 liikevaihtoennusteemme on 50 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 130 rakennusalan ammattilaista.