Helsingin Pihlajistoon valmistui helmi–maaliskuun vaihteessa 1960-luvun arkkitehtonista tyyliä ja ympäröivien kallioiden muotoja mukaileva erityinen asuntokokonaisuus. VRP:n omana asuntotuotantona rakennetun Asunto-osakeyhtiö Helsingin Graniittikallion 51 kodin kokonaisuus muodostuu rivi- ja luhtitaloista sekä kaupunkipientalosta eli yhteenkytkeytyvistä town house -tyyppisistä asunnoista.

Lue lisää town house -asunnoista

Asuntokokonaisuus sijaitsee Malmin kaupunginosaan kuuluvassa Pihlajistossa, noin seitsemän kilometriä Helsingin keskustasta koilliseen. Raide-Jokeri-pikaraitiotie täydentää tulevaisuudessa alueen erinomaisia kulkuyhteyksiä. Pihlajiston ala-aste ja kaksi päiväkotia sijaitsevat Graniittikallion läheisyydessä. Suojaisalta yhteispihalta on suora yhteys koirapuistoon, ja Vantaanjoen ulkoilumaastot ovat kävelymatkan päässä.

Asuntojen koot vaihtelevat 27,5 neliöisestä yksiöstä aina 105,5-neliöiseen perheasuntoon. Jokaiseen 51 asuntoon kuuluu huoneiston levyinen parveke, ja kaikki asunnot ovat valoisia niin sanottuja läpi talon -huoneistoja. Puolet asunnoista on jo myyty.

A-energialuokkaan kuuluviin taloihin on asennettu aurinkopaneelit ja sähköautojen latauspisteitä. Yhtiössä on 25 autopaikkaa ja 16 autotalliosaketta, tilat polkupyörien säilyttämiselle ja mahdollisuus niiden huoltamiseen.

Löytyisikö uusi kotisi Pihlajistosta? Tutustu Asunto-osakeyhtiö Helsingin Graniittikallioon!

Palvelu: VRP:n oma asuntotuotanto
Valmistumisvuosi: 2023
Kohteen sijainti: Pihlajistontie 1, Helsinki

Lisätietoja
Sari Vuohtoniemi
asuntomyyntipäällikkö
etunimi.sukunimi@vrp.fi
045 124 8350