60-lukua ja vihreyttä kunnioittaen

Pihlajistoon valmistuneessa Pihlajamäen 60-luvun arkkitehtonista tyyliä mukailevassa Asunto-osakeyhtiö Helsingin Graniittikalliossa voit valita asumismuodoksi luhtitalo-, rivitalo- tai town house -asunnon. 51 kodin kokonaisuudessa on usean kokoisia asuntoja 27,5-neliöisestä yksiöstä aina 105,5-neliöiseen perheasuntoon. Yhtiö on muuttovalmis!

Graniittikallion tunnelma ja muotokieli kumpuavat ympäristön komeista kallioista, vaaleista sekä veistoksellisista muodoista. Modernissa kohteessa kunnioitetaan ekologisia arvoja: taloihin on rakennettu muun muassa aurinkopaneelit ja sähköautojen latauspisteitä.

 

Lue enemmän

Muuttovalmis

Rivitalo-, luhtitalo- ja townhouse-asuntoja

Lähellä kahta Raide-Jokerin pysäkkiä

Sijainti keskellä kaikkea

Aurinkopaneelit ja sähköautojen lataus

Suojaisa yhteiskäyttöpiha

35 000 euron alennus townhouse-koteihin!

35 000 euron alennus townhouse-koteihin!

Kevät: mahtava aika tehdä hyvät kaupat asunnosta ja muuttaa uuteen kotiin. Ja nyt kannattaa toimia nopeasti: Tarjoamme viiteen As Oy Graniittikallion jäljellä olevaan townhouse-asuntoon muhkean 35 000 euron alennuksen 31.7.2024 asti.

Ota yhteyttä Petriin puhelimitse tai sähköpostilla, sovi esittely ja varaa unelmiesi asunto – unelmiesi hintaan!

Petri Kotkansalo
Puhelin: 040 837 7421
Email: petri.kotkansalo@vrp.fi

Kaksikerroksiset rivitaloasunnot

Rivitaloissa asut huolettomasti, ilman oman pihan huolia. Asunnot ovat kahdessa kerroksessa ja kahdella isolla parvekkeella. Parvekkeet ovat iltapäivän aurinkoa kohti.

Rakennusten keskelle jää suojaisa yhteispiha, jolta on suora yhteys ulkoilumaastoihin. Näissä kodeissa luonto on lähellä ja läsnä – jokaiseen asuntoon kuuluu huoneiston levyinen parveke. Rivitaloasuntojen numerointi alkaa C-kirjaimella.

Luhtitaloasunnoissa saat kerrostalon hyödyt, hissillä kerroksiin ja lisätilaa asunnonlevyisestä parvekkeesta. Luhtitalojen numerointi alkaa A-kirjaimella.

Kolmen kerroksen townhouse-asunnot

Townhouse-asunnoissa on oma etupiha ja oma sisäänkäynti. Pihat ovat muuta asukaspihaa ylempänä. Asukaspihaan on kuitenkin luonteva yhteys. 

Asunnoissa on kolme kerrosta ja läpi talon näkymät. Mittakaava suurempi kuin rivitalossa, mutta pienempi kuin kerrostalossa. Asunnon koko mahdollistaa pientalomaista asumisen laatua: niissä on erimerkiksi kodinhoitohuoneet ja saunaosastot. Suoravartiset portaat antavat paremman yhteyden kerrosten väleillä kuin ”tavalliset” rivitaloportaat.

Lue lisää Townhouse-asuntojen erityispiirteistä.

 

Kaksi päiväkotia

Pihlajamäen keskuksen kauppa- ja ravintolapalvelut

Koirapuisto

Luonnonsuojelualueelle ketterästi bussilla

Latauspisteet sähköautoille ja A-energialuokka

Tietoa alueesta

Asunto Oy Helsingin Graniittikallio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Malmin kaupunginosaan kuuluva Pihlajisto sijaitsee noin seitsemän kilometriä Helsingin keskustasta koilliseen. Pihlajisto on lähellä Lahdenväylää kattavien bussiyhteyksien varrella, mutta samaan aikaan lähellä Vantaanjoen viheralueita, metsäpolkuja ja kallioita. Pääset esimerkiksi Sipoonkorven kansallispuistoon julkisilla kulkuneuvoilla vain 30 minuutissa.

Kaksi lähellä sijaitsevaa Raide-Jokerin pysäkkiä täydentää liikkumisen helppoutta. Liikuitpa autolla tai pyörällä, taloyhtiöstä löytyy erikokoisia autotalleja, polkupyörien säilytystilaa sekä mahdollisuus pyörien huoltamiselle.

Pihlajistontie 1, 00710 Helsinki

Kohteen kodit

Yksiöt 28 - 30 m2

Alk. 0 €

Vapaana 0/7

Tutustu yksiöihin

Kaksiot 36 - 50 m2

Alk. 199 000 €

Vapaana 0/13

Tutustu kaksioihin

Kolmiot 68 - 74 m2

Alk. 319 000 €

Vapaana 4/16

Tutustu kolmioihin

4h+ 105 - 85 m2

Alk. 410 500 €

Vapaana 9/14

4h+

Alustava rakennusaikataulu

Ennakkomarkkinoinnissa

05.2021

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Voit varata haluamasi asunnon. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Rakenteilla

01.2022

Kohde on rakenteilla ja asunnot ovat myynnissä sekä varattavissa. Pääset tekemään kauppakirjat asunnostasi.

Muuttovalmis

03.2023

Kohde on valmistunut ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan sisään.

Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

Asunnonostajan oppaan avulla selvität uuden kodin ostoon liittyvät vaiheet.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Myynnissä
As Oy Hyvinkään Ratapiha
Hyvinkää, Viertola

As Oy Hyvinkään Ratapiha

Kohde valmis5/2023

Velaton hinta193 200 - 414 950 €

Huoneluku1h - 4h+

Asuntopinta-ala25.5 - 96.5 m2

Tutustu ja varaa

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kuluja asunnon ostamisesta tulee?

Asunnon ostohinnan lisäksi kuluja tulee esimerkiksi varainsiirtoverosta (jos et ole ensiasunnon ostaja) ja vastikkeista.

Onko ensiasunnon ostajan maksettava varainsiirtoveroa?

Ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa, mutta siitä tulee tehdä varainsiirtoverotusilmoitus.

Mitä hoitovastikkeeseen kuuluu?

Hoitovastiketta maksetaan kuukausittain, ja se kattaa mm. taloyhtiön kiinteistön hoito- ja ylläpitokustannukset sekä joissakin tapauksissa kiinteistöverot ja tontin vuokran. Hoito- ja ylläpitokustannuksiin kuuluu esimerkiksi lämmitys-, jäte- ja siivouskulut sekä huoltoyhtiön ja isännöitsijän kulut.

Mitä eroa on myyntihinnalla ja velattomalla hinnalla?

Myyntihinnan osuus maksetaan vähintään kaupantekohetkellä. Velaton hinta on kokonaishinta, jossa on otettu huomioon yhtiölainan suuruus.

Lähde sijoittamaan

Asuntosijoittaminen kannattaa

Asuntosijoittaminen kannattaa

VRP:n uudiskohteet ovat täydellinen asuntosijoittamisen kohde. Uudiskohde on huoleton sijoitusasunto ja takaa hyvät tuottoprosentit sijoittajalle. 

Toimintamallimme

Rakennamme uusia, elämänlaatua parantavia koteja. Suunnittelemme, korjaamme ja kehitämme kiinteistöjä vastuullisesti ja laadukkaasti. Ajattelemme rakentamista elämänlaatua parantavana toimintana  – suunnittelemme aina asiakkaidemme lähtökohdista ja heidän tarpeisiin.

Olemme rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Rakennamme ammattitaidolla ja laadukkaasti: yhtenäisten, kannattavien toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

Olemme suoraselkäinen rakentaja

Avoin toimintamme luo luottamusta

Katsomme ylihuomiseen

Teemme kannattavia päätöksiä

Asiakaskokemukset

Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

Espoo

Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

Huhtikuussa 2023 valmistuvaa Solvallan urheiluopiston urakkaa Nuuksion kansallispuiston kupeessa voi hyvällä syyllä kutsua monipuoliseksi ja haastavaksi hankkeeksi. Pääurakoitsijana toiminut VRP Etelä-Suomi Oy vastasi suojellun päärakennuksen poikkeuksellisesta uudisrakentamisesta, liikuntasalirakennuksen saneerauksesta ja kokonaisuuden talotekniikasta maalämpö pois lukien.   Rinnetontille 1950-luvulla rakennettu päärakennus...

Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

Tampere

Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

Anna-Maija Kääriäinen tutkii uuden keittiönsä kaappeja Pappilan alueella, uudessa rivitaloasunnossaan vain viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaapit ovat vielä tyhjillään, mutta Kääriäinen suunnittelee jo muumimukien paikkaa. Avara, ajattomilla sävyillä ja materiaaleilla sisustettu 95 neliön kaupunkirivitalon päätyasunto tulvii valoa, sillä isot...

Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

Nokia

Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

VRP toteutti vuonna 2021 Nokian Kauppakadulle valmistuneen 9-kerroksisen asuintalon M2-Kodeille. M2-kodit on Y-Säätiö-konserniin kuuluva, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. Kohteen suunnittelu ja rakentaminen etenivät hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa ja KVR-urakkana toteutettu kohde valmistui sovitussa aikataulussa. – Onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää hyvää...

Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

Rakensimme Tuohimutkaan 4-kerroksisen kerrostalon lähelle luontoa ja keskustaa Jyväskylä Tuohimutkaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, rakennettiin omaleimainen kerrostalokokonaisuus. Alueen viehättävänä erityispiirteenä on pihapiirissä sijaitseva vanha suojeltu koulurakennus. Kolmen tyylikkään kerrostalon, vanhan koulun sekä liiketontin muodostama puistomainen kortteli on viehättävä...

Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

Kaksikerroksinen 16 asuntoinen kohde rakennettiin taloyhtiön omistamalle tontille. Huoneistojen pintamateriaaleina on käytetty kestävää lautaparkettia ja laadukkaita keraamisia laattoja. Hyvin varustelluista asunnoista löytyvät modernit kodinkoneet, kalusteet ja varusteet. Asuntojen energiatehokkaat ratkaisut sekä asuntokohtaiset sähkön ja käyttöveden mittaukset auttavat tehokkaasti hallitsemaan asumiskustannuksia....

Asukastyytyväisyys kohdillaan jo rakennusvaiheessa – ”Sipoonranta on veneilijän paratiisi”

Hyvästä rakentamisesta vuonna 2015 palkittu VRP Rakennuspalvelut Oy on mukana luomassa Sipoonrannan merellistä ja viihtyisää asuinaluetta. Sipoonrantaan valmistuu elokuussa 2016 yhdentoista asunnon yhtiö Jooli. Asukkaat voivat valita uusista moderneista kodeista kolmen eri asuntotyypin välillä itselleen sopivimman ratkaisun. Vaihtoehtoina on 87...

Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

Innolink Research oy toteutti vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

Innolink Research oy toteutti vuoden 2020 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä henkilökohtaisen esittelyajan sopimiseksi sähköpostilla, soittamalla tai oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Asuntomyynti VRP Etelä-Suomi
Takomotie 1 - 3, 00380VRP Etelä-Suomi Oymyynti.etela-suomi@vrp.fi044 010 0262    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.