Astu Onneen Päijänteen rantamaisemissa

Älä astu Onnesi ohi! As Oy Samulinniityn Onni on uusi kodikas 20 asunnon kerrostalokohde Samulinniemen arvostetulla asuinalueella Jyväskylässä. Samulinniemi sijaitsee lyhyen matkan päässä Jyväskylän keskustasta ja tarjoaa rauhallisen elinympäristön asukkailleen. Onnessa yhdistyvät luonto, hyvät lähipalvelut sekä helppo pääsy kaupungin palveluiden äärelle.

Samulinniityn Onnen suunnittelussa on panostettu ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin, jotka lisäävät myös asumismukavuutta. Kohteen energiatehokkuus on A, mikä tarkoittaa, että asuminen on sekä kestävää että taloudellisesti kannattavaa. Uusiutuva ja päästötön aurinkosähkötuotanto antaa taloyhtiölle energiaomavaraisuutta.

Talon värikkäässä ja ainutlaatuisessa julkisivussa on hyödynnetty murrettuja ja modernisti yhdistettyjä sävyjä. Lasitetut parvekkeet antavat rakennukselle tyylikkään ilmeen ja tuovat lisämukavuutta asumiseen.

Lue enemmän

A-energialuokka kaukolämmöllä ja aurinkosähköllä

Viehättävää 50-luvun arkkitehtuurista tyyliä

Rauhallinen Samulinniemen asuinalue Päijänteen rantamaisemissa

Valoisat ja avarat tilaratkaisut

Hyvät lähipalvelut ja 5 km keskustaan

Kodikas taloyhtiö

Rauhallinen Samulinniemen asuinalue

Samulinniemessä yhdistyvät helppo asuminen ja luonnonläheisyys modernilla tavalla.  Alue sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja puolentoista kilometrin päässä Kuokkalan aluekeskuksen lähipalveluista.

Asuinalueelta ajaa keskustaan kymmenessä minuutissa, ja pyörällä sinne polkee alle 20 minuuttia. Vene- ja uimaranta ovat aivan nurkan takana.Alueen rakentaminen käynnistyi 2000-luvun alussa, ja se on enemmän rauhallinen omakotialue kuin vilkas kerrostaloalue.

Ovatko tässä sinun uudet kotikulmasi?

A-energialuokka ja aurinkosähkö

Kodikas pieni yhtiö

Rauhallinen asuinalue

Hyvät lähipalvelut

Keskustaan pyöräillen

Taloyhtiölaina ja tontin omistussuhde

Kohde sijaitsee kaupungin vuokratontilla

Kun kohde sijaitsee kaupungin vuokratontilla, tonttia ei ole asuntokohtaisesti mahdollista lunastaa omaksi. Osakas maksaa tonttivuokraa kuukausittain osana hoitovastiketta. Tontti on Jyväskylän kaupungin vuokratontti. Hoitovastikearvio on 3,9 e per neliö kuukaudessa.

Kohde on taloyhtiölainoitettu

Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lue enemmän

Taloyhtiölaina

Viitekorkona Euribor 12kk + 1,2%

Laina-aika: 1 (rakentamisaika) + 1 (lyhennysvapaat vuodet valmistumisesta) + 27 (lainan lyhennysaika lyhennysvapaan ajan jälkeen)

Yhtiölainaa 55% velattomista hinnoista

Kohteen kodit

Yksiöt 28 - 29 m2

Alk. 109 500 €

Vapaana 4/4

Tutustu yksiöihin

Kaksiot 36 - 45 m2

Alk. 135 000 €

Vapaana 8/8

Tutustu kaksioihin

Kolmiot 53 - 63 m2

Alk. 189 000 €

Vapaana 5/5

Tutustu kolmioihin

4h+ 82 - 82 m2

Alk. 313 000 €

Vapaana 3/3

4h+

Sijainti

Onninlenkki 2, 40520 Jyväskylä

Alustava rakennusaikataulu

Ennakkomarkkinoinnissa

06.2024

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Voit varata haluamasi asunnon. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Rakenteilla

10.2024

Kohde on rakenteilla ja asunnot ovat myynnissä sekä varattavissa. Pääset tekemään kauppakirjat asunnostasi.

Muuttovalmis

08.2025

Kohde on valmistunut ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan sisään.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Myynnissä
As Oy Jyväskylän Väinölän Koivikko
Jyväskylä, Väinölä

As Oy Jyväskylän Väinölän Koivikko

Kohde valmis10/2022

Velaton hinta179 000 - 289 000 €

Huoneluku2h - 4h+

Asuntopinta-ala36.5 - 94 m2

Tutustu ja varaa
Myynnissä
As Oy Väinölän Niittyranta
Jyväskylä, Väinölä

As Oy Väinölän Niittyranta

Kohde valmis12/2023

Velaton hinta139 000 - 475 000 €

Huoneluku2h - 4h+

Asuntopinta-ala36 - 93.5 m2

Tutustu ja varaa
Myynnissä
As Oy Jyväskylän Koskenvaltias
Jyväskylä, Keljo / Valkola

As Oy Jyväskylän Koskenvaltias

Kohde valmis10/2022

Velaton hinta116 500 - 299 500 €

Huoneluku1h - 4h+

Asuntopinta-ala25.0 - 77.5 m2

Tutustu ja varaa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä henkilökohtaisen esittelyajan sopimiseksi sähköpostilla, soittamalla tai oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Asuntomyynti VRP Keski-Suomi
Ville MarjakoskiVRP Keski-Suomi Oyville.marjakoski@vrp.fi040 3100 337  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

  Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

  Asunnonostajan oppaan avulla selvität uuden kodin ostoon liittyvät vaiheet.

  Asiakaskokemukset

  Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

  Espoo

  Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

  Huhtikuussa 2023 valmistuvaa Solvallan urheiluopiston urakkaa Nuuksion kansallispuiston kupeessa voi hyvällä syyllä kutsua monipuoliseksi ja haastavaksi hankkeeksi. Pääurakoitsijana toiminut VRP Etelä-Suomi Oy vastasi suojellun päärakennuksen poikkeuksellisesta uudisrakentamisesta, liikuntasalirakennuksen saneerauksesta ja kokonaisuuden talotekniikasta maalämpö pois lukien.   Rinnetontille 1950-luvulla rakennettu päärakennus...

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Tampere

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Anna-Maija Kääriäinen tutkii uuden keittiönsä kaappeja Pappilan alueella, uudessa rivitaloasunnossaan vain viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaapit ovat vielä tyhjillään, mutta Kääriäinen suunnittelee jo muumimukien paikkaa. Avara, ajattomilla sävyillä ja materiaaleilla sisustettu 95 neliön kaupunkirivitalon päätyasunto tulvii valoa, sillä isot...

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  Nokia

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  VRP toteutti vuonna 2021 Nokian Kauppakadulle valmistuneen 9-kerroksisen asuintalon M2-Kodeille. M2-kodit on Y-Säätiö-konserniin kuuluva, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. Kohteen suunnittelu ja rakentaminen etenivät hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa ja KVR-urakkana toteutettu kohde valmistui sovitussa aikataulussa. – Onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää hyvää...

  Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

  Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

  Rakensimme Tuohimutkaan 4-kerroksisen kerrostalon lähelle luontoa ja keskustaa Jyväskylä Tuohimutkaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, rakennettiin omaleimainen kerrostalokokonaisuus. Alueen viehättävänä erityispiirteenä on pihapiirissä sijaitseva vanha suojeltu koulurakennus. Kolmen tyylikkään kerrostalon, vanhan koulun sekä liiketontin muodostama puistomainen kortteli on viehättävä...

  Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

  Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

  Kaksikerroksinen 16 asuntoinen kohde rakennettiin taloyhtiön omistamalle tontille. Huoneistojen pintamateriaaleina on käytetty kestävää lautaparkettia ja laadukkaita keraamisia laattoja. Hyvin varustelluista asunnoista löytyvät modernit kodinkoneet, kalusteet ja varusteet. Asuntojen energiatehokkaat ratkaisut sekä asuntokohtaiset sähkön ja käyttöveden mittaukset auttavat tehokkaasti hallitsemaan asumiskustannuksia....

  Asukastyytyväisyys kohdillaan jo rakennusvaiheessa – ”Sipoonranta on veneilijän paratiisi”

  Hyvästä rakentamisesta vuonna 2015 palkittu VRP Rakennuspalvelut Oy on mukana luomassa Sipoonrannan merellistä ja viihtyisää asuinaluetta. Sipoonrantaan valmistuu elokuussa 2016 yhdentoista asunnon yhtiö Jooli. Asukkaat voivat valita uusista moderneista kodeista kolmen eri asuntotyypin välillä itselleen sopivimman ratkaisun. Vaihtoehtoina on 87...

  Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

  Innolink Research oy toteutti vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

  Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

  Innolink Research oy toteutti vuoden 2020 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

  Toimintamallimme

  Rakennamme uusia, elämänlaatua parantavia koteja. Suunnittelemme, korjaamme ja kehitämme kiinteistöjä vastuullisesti ja laadukkaasti. Ajattelemme rakentamista elämänlaatua parantavana toimintana  – suunnittelemme aina asiakkaidemme lähtökohdista ja heidän tarpeisiin.

  Olemme rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Rakennamme ammattitaidolla ja laadukkaasti: yhtenäisten, kannattavien toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

  Olemme suoraselkäinen rakentaja

  Avoin toimintamme luo luottamusta

  Katsomme ylihuomiseen

  Teemme kannattavia päätöksiä

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä kuluja asunnon ostamisesta tulee?

  Asunnon ostohinnan lisäksi kuluja tulee esimerkiksi varainsiirtoverosta (jos et ole ensiasunnon ostaja) ja vastikkeista.

  Onko ensiasunnon ostajan maksettava varainsiirtoveroa?

  Ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa, mutta siitä tulee tehdä varainsiirtoverotusilmoitus.

  Mitä hoitovastikkeeseen kuuluu?

  Hoitovastiketta maksetaan kuukausittain, ja se kattaa mm. taloyhtiön kiinteistön hoito- ja ylläpitokustannukset sekä joissakin tapauksissa kiinteistöverot ja tontin vuokran. Hoito- ja ylläpitokustannuksiin kuuluu esimerkiksi lämmitys-, jäte- ja siivouskulut sekä huoltoyhtiön ja isännöitsijän kulut.

  Mitä eroa on myyntihinnalla ja velattomalla hinnalla?

  Myyntihinnan osuus maksetaan vähintään kaupantekohetkellä. Velaton hinta on kokonaishinta, jossa on otettu huomioon yhtiölainan suuruus.

  Lähde sijoittamaan

  Asuntosijoittaminen kannattaa

  Asuntosijoittaminen kannattaa

  VRP:n uudiskohteet ovat täydellinen asuntosijoittamisen kohde. Uudiskohde on huoleton sijoitusasunto ja takaa hyvät tuottoprosentit sijoittajalle.