Koti keskellä kauneinta Ylöjärveä

Asunto-osakeyhtiö Ylöjärven Kataja sijaitsee paraatipaikalla kaupungin sydämessä Ylöjärven viehättävällä Kirkonseudulla. Hyvin suunnitellut ja energiatehokkaat asunnot sekä omalta kotiovelta saavutettavat palvelut tekevät arjesta mukavan helppoa ja vaihtelevaa.

Omalle tontille rakentuva Ylöjärven Kataja tarjoaa kahdenlaista asumista, sillä se muodostuu kahdesta rakennuksesta: viisikerroksisesta kerrostalosta ja kaksikerroksisesta luhtitalosta.

Lue enemmän

Kerrostalo- ja luhtitaloasuntoja

A-energialuokka

Rauhallinen yhteiskäyttöpiha

Avarat ja valoisat asunnot

Kirjaston, ruokakaupan ja hyvien liikuntapaikkojen vieressä

Valmistuu arviolta 08/2025

Viihdy palveluiden äärellä

Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille. Ylöjärven Kataja sijaitsee keskellä kaikkea ja on kirjaimellisesti monipuolisten palveluiden äärellä.

Myös kulku Tampereelle on sujuvaa, sillä Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata.

Ovatko tässä sinun uudet kotikulmasi?

Taloyhtiölaina ja tontin omistussuhde

Kohde sijaitsee omalla tontilla
Kun kohde sijaitsee omalla tontilla, asunto-osakeyhtiö omistaa tontin. Erillistä tontinvuokravastiketta ei makseta.

Kohde on taloyhtiölainoitettu
Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lue enemmän

Viitekorkona on 12 kk euribor ja koron marginaalina 0,85 %: kokonaiskorko on 11.4.2023 alkaen 4,43 %.

Rakentamisen jälkeen ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa.

Lyhennysvapaan jälkeen lainan takaisinmaksuaika on 24 vuotta.

Sujuvat kulkuyhteydet Tampereelle

Erinomaiset lähipalvelut

Luhtitalo- ja kerrostaloasuntoja

Vaikuta asunnon pohjaan ja sisustukseen!

Kohteen kodit

Yksiöt 27 - 27 m2

Alk. 128 000 €

Vapaana 2/8

Tutustu yksiöihin

Kaksiot 49 - 53 m2

Alk. 199 000 €

Vapaana 12/13

Tutustu kaksioihin

Kolmiot 65 - 72 m2

Alk. 268 000 €

Vapaana 9/11

Tutustu kolmioihin

4h+ 75 - 79 m2

Alk. 299 000 €

Vapaana 1/6

4h+

Sijainti

Kultaniitynraitti 1, 33470 Ylöjärvi

Alustava rakennusaikataulu

Ennakkomarkkinoinnissa

05.2023

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa. Voit varata haluamasi asunnon. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme!

Rakenteilla

06.2024

Kohde on rakenteilla ja asunnot ovat myynnissä sekä varattavissa. Pääset tekemään kauppakirjat asunnostasi.

Muuttovalmis

08.2025

Kohde on valmistunut ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan sisään.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Myynnissä
As Oy Pirkkalan Vanamo
Pirkkala, Pere

As Oy Pirkkalan Vanamo

Kohde valmis10/2023

Velaton hinta104 200 - 327 400 €

Huoneluku1h - 3h

Asuntopinta-ala23.5 - 70.5 m2

Tutustu ja varaa
Myynnissä
As Oy Helsingin Graniittikallio
Helsinki, Pihlajisto

As Oy Helsingin Graniittikallio

Kohde valmis2/2023

Velaton hinta410 500 - 549 000 €

Huoneluku1h - 4h+

Asuntopinta-ala104.5+20 - 85 m2

Tutustu ja varaa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä henkilökohtaisen esittelyajan sopimiseksi sähköpostilla, soittamalla tai oheisella lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!

Ilkka Hjerppe
HankekehityspäällikköVRP Länsi-Suomi Oyetunimi.sukunimi@vrp.fi040 3100 333  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

  Tutustu asunnon ostajan oppaaseen

  Asunnonostajan oppaan avulla selvität uuden kodin ostoon liittyvät vaiheet.

  Asiakaskokemukset

  Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

  Espoo

  Solvallan suojeltu kampusrakennus laitettiin uusiksi

  Huhtikuussa 2023 valmistuvaa Solvallan urheiluopiston urakkaa Nuuksion kansallispuiston kupeessa voi hyvällä syyllä kutsua monipuoliseksi ja haastavaksi hankkeeksi. Pääurakoitsijana toiminut VRP Etelä-Suomi Oy vastasi suojellun päärakennuksen poikkeuksellisesta uudisrakentamisesta, liikuntasalirakennuksen saneerauksesta ja kokonaisuuden talotekniikasta maalämpö pois lukien.   Rinnetontille 1950-luvulla rakennettu päärakennus...

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Tampere

  Tampereen Pappilan Saarnissa houkuttivat uudiskohteen edut, hyvät kulkuyhteydet ja lähellä asuva perhe

  Anna-Maija Kääriäinen tutkii uuden keittiönsä kaappeja Pappilan alueella, uudessa rivitaloasunnossaan vain viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kaapit ovat vielä tyhjillään, mutta Kääriäinen suunnittelee jo muumimukien paikkaa. Avara, ajattomilla sävyillä ja materiaaleilla sisustettu 95 neliön kaupunkirivitalon päätyasunto tulvii valoa, sillä isot...

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  Nokia

  Hyvällä yhteistyöllä syntyi kohtuuhintaisia koteja Nokian Kauppakadulle

  VRP toteutti vuonna 2021 Nokian Kauppakadulle valmistuneen 9-kerroksisen asuintalon M2-Kodeille. M2-kodit on Y-Säätiö-konserniin kuuluva, kohtuuhintaiseen ARA-vuokra-asumiseen keskittynyt yhtiö. Kohteen suunnittelu ja rakentaminen etenivät hyvässä yhteistyössä tilaajan kanssa ja KVR-urakkana toteutettu kohde valmistui sovitussa aikataulussa. – Onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen edellyttää hyvää...

  Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

  Jyväskylän Aholankulma – Rauhallista ja mukavaa asumista

  Rakensimme Tuohimutkaan 4-kerroksisen kerrostalon lähelle luontoa ja keskustaa Jyväskylä Tuohimutkaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, rakennettiin omaleimainen kerrostalokokonaisuus. Alueen viehättävänä erityispiirteenä on pihapiirissä sijaitseva vanha suojeltu koulurakennus. Kolmen tyylikkään kerrostalon, vanhan koulun sekä liiketontin muodostama puistomainen kortteli on viehättävä...

  Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

  Linnankuja Vaajakoskella – Vaajakoskella viihdytään hyvien kulkuyhteyksien varrella

  Kaksikerroksinen 16 asuntoinen kohde rakennettiin taloyhtiön omistamalle tontille. Huoneistojen pintamateriaaleina on käytetty kestävää lautaparkettia ja laadukkaita keraamisia laattoja. Hyvin varustelluista asunnoista löytyvät modernit kodinkoneet, kalusteet ja varusteet. Asuntojen energiatehokkaat ratkaisut sekä asuntokohtaiset sähkön ja käyttöveden mittaukset auttavat tehokkaasti hallitsemaan asumiskustannuksia....

  Asukastyytyväisyys kohdillaan jo rakennusvaiheessa – ”Sipoonranta on veneilijän paratiisi”

  Hyvästä rakentamisesta vuonna 2015 palkittu VRP Rakennuspalvelut Oy on mukana luomassa Sipoonrannan merellistä ja viihtyisää asuinaluetta. Sipoonrantaan valmistuu elokuussa 2016 yhdentoista asunnon yhtiö Jooli. Asukkaat voivat valita uusista moderneista kodeista kolmen eri asuntotyypin välillä itselleen sopivimman ratkaisun. Vaihtoehtoina on 87...

  Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

  Innolink Research oy toteutti vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

  Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

  Innolink Research oy toteutti vuoden 2020 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille. Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin...

  Toimintamallimme

  Rakennamme uusia, elämänlaatua parantavia koteja. Suunnittelemme, korjaamme ja kehitämme kiinteistöjä vastuullisesti ja laadukkaasti. Ajattelemme rakentamista elämänlaatua parantavana toimintana  – suunnittelemme aina asiakkaidemme lähtökohdista ja heidän tarpeisiin.

  Olemme rehellisiä, avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Rakennamme ammattitaidolla ja laadukkaasti: yhtenäisten, kannattavien toimintamallien ja prosessien mukaisesti.

  Olemme suoraselkäinen rakentaja

  Avoin toimintamme luo luottamusta

  Katsomme ylihuomiseen

  Teemme kannattavia päätöksiä

  Usein kysytyt kysymykset

  Mitä kuluja asunnon ostamisesta tulee?

  Asunnon ostohinnan lisäksi kuluja tulee esimerkiksi varainsiirtoverosta (jos et ole ensiasunnon ostaja) ja vastikkeista.

  Onko ensiasunnon ostajan maksettava varainsiirtoveroa?

  Ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa, mutta siitä tulee tehdä varainsiirtoverotusilmoitus.

  Mitä hoitovastikkeeseen kuuluu?

  Hoitovastiketta maksetaan kuukausittain, ja se kattaa mm. taloyhtiön kiinteistön hoito- ja ylläpitokustannukset sekä joissakin tapauksissa kiinteistöverot ja tontin vuokran. Hoito- ja ylläpitokustannuksiin kuuluu esimerkiksi lämmitys-, jäte- ja siivouskulut sekä huoltoyhtiön ja isännöitsijän kulut.

  Mitä eroa on myyntihinnalla ja velattomalla hinnalla?

  Myyntihinnan osuus maksetaan vähintään kaupantekohetkellä. Velaton hinta on kokonaishinta, jossa on otettu huomioon yhtiölainan suuruus.

  Lähde sijoittamaan

  Asuntosijoittaminen kannattaa

  Asuntosijoittaminen kannattaa

  VRP:n uudiskohteet ovat täydellinen asuntosijoittamisen kohde. Uudiskohde on huoleton sijoitusasunto ja takaa hyvät tuottoprosentit sijoittajalle.